,,Împarte-ți pâinea cu cel flămând și adu în casa ta pe nenorociții fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acoperă-l, și nu întoarce spatele semenului tău.” Isaia 58:7

Asociația ,,Misiunea Slujire Creștină” a luat naștere în 2021 din dorința de a oferi mediului creștin neoprotestant din România, oportunitatea de a se implică într-un mod activ în ajutorarea copiilor și adulților bolnavi de CANCER, leucemie sau alte boli grave.

 De asemenea, asociația noastră oferă mediului creștin din România un mod inedit de implicare și ajutorare a familiilor sărace, a mamelor văduve, a copiilor orfani, a bătrânilor singuri și neputincioși sau a altor categorii de persoane defavorizate.

Platforma creștină de www.slujirecrestina.ro oferă posibilitatea fiecărui donator sau beneficiar, să poată urmări donațiile în timp real. Astfel, la orice ora din zi și din noapte poți știi valoarea fondurilor strânsă pentru o cauza anume, pentru care poate ai donat sau pe care o susții în rugăciune. De asemenea, actualizăm în permanentă stadiul ajutorului pe care îl oferim unui beneficiar prin noutăți însoțite de cele mai proaspete informații, materiale foto și mai ales video.

În felul acesta, orice donator și beneficiar, poate urmări live / în timp real ce se întâmplă cu donația lui.

În spatele asociației Misiunea Slujire Creștină, stă o puternică echipa de oameni dedicați lui Dumnezeu și cu experiență în slujirea semenilor aflați în boală, suferință și nevoie.

Activitatea noastră este o divizie integrată a asociației Speranța pentru România, cea mai cunoscută platforma de fundraising din România (www.sperantapentruromania.ro)

În acest context, activitatea noastră a început în 2006, prin acțiunile spontane de ajutorare a bătrânilor nevoiași, acțiuni desfășurate de Samuel Negoiescu, în jud. Caraș Severin, zona Oravița. Fiind student la teologie, pe parcursul anilor de studii 2006 – 2009 a dezvoltat această activitate până a devenit una de amploare. În Septembrie 2009 a infintat asociația ,,Misiunea Speranța pentru România” iar la începutul anului 2010 a fost lansat blogul www.sperantapentruromania.ro.

Tot în sprijinul activităților de ajutorare și slujire creștină, în 2012 a înființat Librăria Creștină Maranatha (www.librariamaranatha.ro), o activitate de antreprenoriat social. Prin vânzarea online de Biblii, cărți creștine, cadouri creștine, etc, au fost ajutate familii sărace și mulți copii bolnavi de CANCER, leucemie, sau alte boli grave.

Astăzi, activitatea grupului Speranța pentru România este cunoscută și recunoscută la nivel național. Ea reușește să atragă donații în valoare de milioane de euro, donații prin care sunt schimbate viețile a mii de oameni.

Ne dorim că această activitate de ajutorare să o extindem și în mediul creștin neoprotestant din România, punând la dispoziție o platforma de strângere de fonduri www.slujirecrestina.ro, o platforma inedită în România. De asemenea, ne punem la dispoziție pe noi, o echipa de tineri creștini, dornică de implicare și de slujire în dreptul celor care au nevoie de ajutorul nostru, fie că este o persoană bolnavă, fie că este o familie săracă, defavorizată.

Facem un apel către toți frații creștini, să ne unim forțele și împreună să facem o echipa de slujire creștină a semenilor. Iar prin donațiile și efortul nostru unit să putem schimbă poveștile tragice în dreptul multor oameni care au nevoie de ajutor.

,,Sufletul binefăcător va fi săturat, și cel ce udă pe alții va fi udat și el.” Proverbe 11:25

Cu respect,

Samuel Negoiescu – Presedinte

Asociatia Misiunea Slujire Crestina

© Misiunea Slujire Crestina 2024